Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Όλα πήγαν καλά, ακόμη μια φορά.

Να είμαστε καλά τον καινούριο χρόνο , γιατί θα έρθουν τώρα και ρύζι και αλεύρι, μαζί με τα υπόλοιπα.




Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Νεα διάθεση προϊόντων το Σάββατο 22-12-2012




Διάθεση  προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, το Σάββατο 22-12-2012
Αυτή τη φορά , προστίθενται και είδη καθαριότητας που κοστίζουν πανάκριβα σε κάθε νοικοκυριό. Πρόκειται ουσιαστικά για τα ίδια προϊόντα με διαφορετικά ονόματα, σε κάθε  SURER MARKET.  Μόνο που τώρα, είναι σχεδόν στο ένα τρίτο της τιμής. Πάντα βέβαια, με όλες τις πιστοποιήσεις του χημείου του κράτους.
Έρχονται λοιπόν:
  • Σκόνη πλυντηρίου (81 μεζούρες) προς 10 € η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον (περισσότερο από το 90% των συστατικών της είναι βιοδιασπώμενα)!
  • Μαλακτικό ρούχων 4 λίτρων προς 2€
  • Υγρό πιάτων 4 λίτρων προς 2 € και
  • 4 Χλωρίνες (παχύρευστες) 750 ml προς 3 €
Έρχεται μαζί και λάδι από τον Συνεταιρισμό «Χάρακα» της Κρήτης, το ίδιο με την τελευταία διανομή.
Το Σάββατο 22-12-2012, στον χώρο της Λαϊκής αγοράς, στη Βέροια, για ναν εξυπηρετηθούν και όσοι δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσον.  
Βέβαια, μέχρι το Σάββατο, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν κι άλλα προϊόντα.


Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Το κοινωνικό μας παντοπωλείο.




Εδώ και μήνες, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», λειτουργούν κοινωνικό παντοπωλείο. Για να είμαστε ακριβείς, πολίτες της πόλης μας, χωρίς καν συνεννόηση, μπόρεσαν να συνεννοηθούν μπροστά στις ανάγκες. Συμπολίτης μας, παραχώρησε δωρεάν τον χώρο, άλλος πληρώνει το ρεύμα και πολλοί, έγιναν τακτικοί «πελάτες». Πελάτες που δεν παίρνουν αλλά, δίνουν. Η προσφορές προϊόντων από ανώνυμους συμπολίτες μας, δίνει άμεση λύση στην καθημερινότητα, πολλών άλλων που είναι σε μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
            Στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ του ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, υπάρχουν ξύλινα κουτιά, όπου μπορεί ο καθένας να αφήσει αυτό που θέλει και μπορεί. Ζάχαρη, όσπρια, λάδι, προϊόντα καθαριότητας. Απο αλλού, έρχονται κηπευτικά και φίλος μας με ιχθυοπωλείο, προσφέρει κάποιες ποσότητες ψαριών. Άλλοι, τα φέρνουν στο παντοπωλείο μόνοι τους. Αυτά, τακτικά τα μαζεύουν εθελοντές μας και με δικά μας κάποια κριτήρια, δίνονται δωρεάν.
            Ακόμη μια κίνηση πολλών άγνωστων μεταξύ τους πολιτών, πρακτικά δείχνουν αλληλεγγύη. Αυτό που είναι απαραίτητο. Ειδικά από ρουχισμό (όχι παλιατζούρες), υπάρχει μεγάλη ποσότητα και για όλες τις ηλικίες.
            Το κοινωνικό παντοπωλείο μας, είναι πίσω από την Δημοτική αγορά, κοντά στην Λαϊκή αγορά.
Καλά δεν είναι όλοι μαζί;