Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τώρα που ξεκίνησε, δεν σταματάει.

Βέροια 8-3-2012

Τώρα που ξεκίνησε, δεν σταματάει.
Ήδη περιμένουμε στη Βέροια το Σάββατο, τέσσερις νταλίκες με εκατό τόνους πατάτες. Σαν πρώτη φορά, είδαμε όχι μόνον το ενδιαφέρον των πολιτών για το προϊόν αλλά και τις μεγάλες ανάγκες των πολλών. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που βιώσαμε εμείς που αναλάβαμε να καταγράφουμε τις παραγγελίες. Τρία τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα από το πρωί στις 7.30 μέχρι τις 11 το βράδυ. Κάτι απίστευτο. Εξοντωτικό.  Σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο, έκλεισαν παραγγελίες εκατό τόνων και ενώ βγήκαν ανακοινώσεις ότι σταματάμε για αυτό το Σάββατο, τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν ούτε κατ ελάχιστον, μέχρι και σήμερα.
                Έτσι λοιπόν, πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτα αυτό. Ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο διαδίκτυο και φόρμα παραγγελίας  προϊόντων. Προς το παρόν είναι μόνο η πατάτα και έρχονται κι άλλα. Σας παρακαλούμε, βοηθείστε την κατάσταση . Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας, στην ιστοσελίδα των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» εδώ. http://politesthsveroias.blogspot.com/  . Πάνω αριστερά στην σελίδα, είναι η φόρμα. Έτσι, θα μειωθούν τα τηλέφωνα. Δεν θα είναι συνεχώς κατειλημμένα. Υπάρχουν και οδηγίες. Τώρα λοιπόν, κάνουμε παραγγελίες πάλι για πατάτες, για το Σάββατο 17-3-2012. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, την ίδια μέρα θα διατεθεί και λάδι και ελιές, σε τιμές άγνωστες μέχρι σήμερα στους καταναλωτές και πάντα με επίσημες πιστοποιήσεις. Οι παραγγελίες για κάθε προϊόν, θα γίνονται σε διαφορετική φόρμα.
                Σιγά σιγά, θα συνηθίσουμε την διαδικασία και τα πράγματα θα στρώσουν. Τώρα στην αρχή, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και αυτήν τρέχουμε να καλύψουμε. Η συνέχεια, θα είναι ευκολότερη. Ήδη παραχωρήθηκε στους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», δωρεάν από ιδιώτη, μεγάλος χώρος στο κέντρο της πόλης μας, και ετοιμάζεται πάλι από εθελοντές, το κοινωνικό παντοπωλείο, αν θέλετε. Ένας χώρος για όλους που θέλουν να δηλώσουν την παρουσία τους απέναντι στην κοινωνική κρίση που συνεχώς εντείνεται.
Τώρα που ξεκίνησε, δεν σταματάει. Βοηθείστε κι εσείς, με τον δικό σας τρόπο, να γίνουν όλα ευκολότερα.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου