Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

Εκτος απο τις πατατες  που συνεχιζονται οι παραγγελιες για το επομενο Σαββατο 17/3/2012 αρχισαν οι παραγγελιες για λαδι και αλευρι.
Το αλευρι ειναι απο ελληνικο σιταρι και απο την ΕΑΣ Κιλκις.Ειναι σε συσκευασια των 5 κιλων.Ο χρονος συντηρησης ειναι 6 μηνες ειναι αλευρι για ολες τις χρησεις και η τιμη του ειναι 0,50 λεπτα το κιλο.
Ξεκινανε και οι παραγγελιες για λαδι.Προκειται για λαδι εξτρα -εξτρα παρθενο σε συσκευασιες των 5 και 16 κιλων.Πιστοποιημενο και με πιστοποιηση πανω στην συσκευασια.Ειναι απο την Φθιωτιδα και την συμφωνια την εκλεισε ο ιδιος ο Δημαρχος Στυλιδας Αποστολος Γκλετσος.Η τιμη του ειναι 2 ευρω το κιλο.Απο την ιδια περιοχη θα υπαρχουν και ελιες συσκευασμενες σε συσκευασια vacuum του ενος κιλου με τιμη 2 ευρω το κιλο.
Στην ιστοσελιδα μας μπορειτε να παραγγειλετε τα προιοντα πηγαινοντας στην φορμα παραγγελιων και επιλεγοντας το προιον που θελετε προσοχη αναγραφετε μονο κιλα και οχι συσκευασιες επισης στο πεδιο που ζηταμε τα κιλα βαζετε μονο ποσοτητα χωρις την λεξη κιλα η kg.

Θα μας βοηθουσατε αν βαζατε τις παραγγελιες σας ηλεκτρονικα και οχι τηλεφωνικα.Ας αφησουμε το τηλεφωνο για ηλικιωμενους που δεν γνωριζουν την χρηση του διαδυκτυου.
Το τηλεφωνο αυστηρα για αυτες τις περιπτωσεις ειναι 6982171461 και μονο για τις ωρες 10-12 το πρωι και 6-8 το απογευμα.

5 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΕΡΜΕΝΙ,ΠΑΠΑΚΙΑ,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ -ΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η φορμα παραγγελιας για λαδι και αλευρι που ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΙΞΕ Η ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή