Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη στο Νευροκόπι.




Είπαμε ότι εδώ θα τα λέμε όλα. Να ξέρουν όλοι οι φίλοι επισκέπτες του blog των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», τι τρέχει κάθε στιγμή. Χωρίς ρετουσαρίσματα και αφαιρέσεις. Έτσι λοιπόν, μετά την διάθεση των εκατό τόνων της πατάτας, Φτάσανε στα αυτιά μας παράπονα από τέσσερις πέντε φίλους μας. Ότι μέσα στο τσουβάλι, υπήρχαν και πατάτες κακής ποιότητας. Θα πεί κάποιος ότι εκατό τόνοι είναι αυτοί. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κι αυτό; Ασφαλώς. Σε αγροτική περιοχή ζούμε και ξέρουμε από διαλογή και τα παρόμοια. Αμέσως, σήμερα, Τρίτη μεσημέρι, δύο από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», ξεκίνησαν για το Νευροκόπι. Από εκεί που θα έρθει η δεύτερη ¨φουρνιά¨ πατάτας, το Σάββατο. Να δούν πως μπορεί να δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Μη τυχόν και πάει κάτι στραβά. Να δούν τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο διαλογής. Να δούν τέλος πάντων από πού ξεκινάνε και πως δεν θα έχουμε πρόσθετα προβλήματα. Έτσι και αφήσεις ένα πρόβλημα να σέρνεται, την επομένη θα γίνει διπλάσιο.

Εντάξει. Γίνεται διαλογή. Μάτι είναι αυτό και κάτι ξεφεύγει. Ανθρώπινο. Λίγη ανοχή δεν κάνει κακό. Και να μην ξεχνάμε ότι ο στόχος, με όλους εσάς και εμάς, δεν είναι μακριά. Από 0,70 οι πατάτες, κατέβηκαν στα 0, 30 λεπτά το Σάββατο. Εσείς, εμείς όλοι μαζί το καταφέραμε. Και δεν μπορεί να το αφήσουμε στην τύχη του αυτό. Φάνηκε ότι μπορούμε. Αν φύγει η περίοδος αυτή με την μεγάλη ζήτηση στα πάντα, θα στρώσουν τα πράγματα. Δεν μπορεί μετά τους εκατό τόνους, σε δυο μέρες να μαζεύονται άλλοι εβδομήντα πέντε. Γι ΄αυτό σταμάτησαν και οι παραγγελίες. Δεν προλαβαίνουν οι παραγωγοί.
Πάμε λοιπόν, για το δεύτερο Σάββατο και μετά στο τρίτο. Μέχρι να καταλαγιάσει η κατάσταση. Να μην μιλήσουμε για τα λάδια και το αλεύρι. Οι αριθμοί, οι ποσότητες, θα σας εκπλήξουν. Αφήστε που προβλήματα που παρουσιάστηκαν, τρέχουμε να τα προλάβουμε.
Σύντομα θα έχουμε νέα. Είπαμε. Και τα προβλήματα, δεν θα έρθουν Νοτιοαμερικάνοι να τα λύσουν. Για την αφεντιά μας είναι.
Καλή συνέχεια.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά,είστε συνεχώς σε εγρήγορση.Κάποιοι μάλλον δεν κοιμούνται ποτέ αφου η ανάρτηση σας έγινε στις 3:28 πμ. Τις πραγματικές αγρυπνίες δεν τις ανακοινώνει η εκκλησία στις κολώνες. Και μια απορία,ο γκριζομάλλης κύριος δίπλα στον κ.Ασλάνογλου,αυτός με το αυστηρό ύφος,πήγε στο Νευροκόπι για να τους ελέγξει ή για να τους μαλώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου οντως καποιοι τρεχουν ολη την εβδομαδα για να φροντισουν ουτως ωστε να λειτουργησουν ολα οσο καλυτερα γινεται και ναι και καποιοι εργαζονται και την νυχτα οσο και αν σου φαινεται παραξενο..οσο για το αν πηγε να τους μαλωσει η να τους ελεγξει..... που ξερεις ισως και τα δυο για να μπορουμε να εχουμε στην βεροια φτηνα και ποιοτικα αγαθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλακα μας κανουν να δημοσιευσετε τα ονοματα να ξερουμε ποιοι ειναι.... να θυμομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλο καλο ειναι οτι μετα την κινηση για την πατατα σουπερ μαρκετ στην Βεροια πουλαει ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 0,30 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ( ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι και αλλιως ο σκοπος της κινησης μας ηταν αυτος οπως και να προμηθευτει ο κοσμος φτηνα και ποιοτικα προιοντα κατευθειαν απο τους παραγωγους και παραληλα να διατεθει στην αγορα η ελληνικη παραγωγη και να σταματησουν τα εισαγωμενα ...δεν θελουμε να γινουμε ουτε μεσαζοντες ουτε μεταπρατες αγροτικων προιοντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή